Ons verhaal

Ons verhaal begon in een klus die we samen deden. We leerden er veel van elkaar. Theo leerde van Annet dat je van je werk of je klus je eigen verhaal kunt maken. En hoe je dat doet. Annet leerde van Theo om ook je eigen verhaal te vertellen, en niet alleen dat van de klant. Of zoals Theo regelmatig zei: “Je doet jezelf echt tekort”. Annet en Theo hadden het hier vaak over, de jaren er na. Ook toen ze beiden al weer met heel andere projecten bezig waren.

We kwamen erachter dat veel mensen en organisaties zichzelf te kort doen. Die hun eigen ‘kunstje’ zo gewoon vinden, dat ze zich niet voor kunnen stellen dat hun talent voor een ander heel bijzonder kan zijn. En dat vinden we zo ontzettend jammer. Want je verhaal vertellen levert zoveel extra op……

Inmiddels werken we met Your Story – My Story voor verschillende en organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten! Ook in Madrid bleek dat mensen daar even veel moeite hebben om hun verhaal te vertellen. We vertellen je graag meer. En we zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Annet

Theo

Adviseur Content Marketing, Storytelling, docent online marketing NHL Hogeschool

Communicatieadviseur en theoloog, promoveert op “The personal branding of religious leaders”.