Je verhaal weer helemaal helder!

Onze training is gericht op je eigen verhaal en de vertaling naar social media. Van de fundamentele vragen naar de praktijk. Je gaat in een groep van maximaal 10 personen aan het werk. Want onze ervaring leert dat het werken in een groep er toe leidt dat jouw verhaal nog helderder wordt. Anderen zien veel sneller dat wat voor jou soms al onzichtbaar is.

Een training van een dag

Aan de hand van de volgende drie stappen helpen we je in een dag om helemaal klaar te zijn om jezelf op een manier te presenteren die bij jou past, inclusief talloze voorbeelden en tips en trucs.

Stap 1: Vinden

Aan de hand van goede voorbeelden en een simpele inleiding in storytelling en personal branding leggen we uit hoe je aan de slag kunt om jouw verhaal beter te vertellen. Vervolgens ga je aan de hand van ons trainingsmateriaal zelf aan de slag om de verschillende bouwstenen van je verhaal te noteren.

Stap 2: Vertellen

In groepjes van 2 vertel je elkaar je verhaal, en help je elkaar om dit verhaal aan te scherpen. Vervolgens presenteer jij het verhaal van de ander aan de groep.

Stap 3: Vertalen

We vertellen wat de eigenschappen en verschillen zijn van blogs, Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest, en hoe anderen deze tools gebruiken om hun verhaal te vertellen. Je gaat zelf aan de slag met twee van deze media en gebruikt de bouwstenen om daar je verhaal daar te vertellen.

Een mooi voorbeeld van een goed verhaal op basis van Your Story – My Story vind je hier:


LS&T Feike van der Leij from LS&T Leeuwarden on Vimeo.